Kennismaken met golf!

Bij Golfschool Dongen kun je op verschillende manieren kennis maken met de golfsport. De meest voor de hand liggende wanneer je alleen of tot maximaal 5 personen bent is de introductiecursus.

Tijdens deze cursus maak je kennis met alle facetten van het golfspel. Gedurende 5 weken krijg je iedere week één golfles van 50 minuten in een groep van 5 tot maximaal 8 personen. Natuurlijk proberen we de groepen zo klein mogelijk te houden om de aandacht goed te kunnen verdelen.

Tijdens de 5 golflessen worden o.a. het putten, chippen, pitchen, swing en spelen van de PAR 3 oefenbaan behandeld. Kennismaken en gezelligheid staan tijdens de cursus voorop.

De cursus

Na het volgen van deze introductie ben je in staat te beoordelen of deze sport voor je is weggelegd. Je kan tevens zelfstandig golfen op onze PAR 3 oefenbaan.

De cursus:

– 5 tot 8 personen
– Demo / Putt, Chip, Pitch, Swing, PAR 3 oefenbaan
– Inclusief alle materiaal tijdens de lessen.
– Ballen
– € 49,95 p.p.
– Individueel voor aan te melden

Naast de golflessen kun je kosteloos gebruik maken van de faciliteiten en materiaal. Dus wil je naast de golflessen een keer komen oefenen? Dan ben je van harte welkom en maak je geen extra kosten.

Meer informatie over: