Onze Businessleden

Zakelijk golfen op Golfcentrum Dongen € 2.150,- per jaar

Het doel van de businessclub is om elkaar beter te leren kennen, de handel te versterken en dat te doen op de golfbaan van Golfcentrum Dongen.

Als lid van Business Golf Dongen kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die Golfcentrum Dongen ter beschikking heeft. Wil je ongedwongen en op een ontspannen manier zaken doen of zakelijke relaties onderhouden? Dan is Golfcentrum Dongen de uitgelezen golfbaan om dit te doen.

Met het bedrijfslidmaatschap mogen twee vaste spelers onafhankelijk van elkaar gebruikmaken van de accommodatie. Eén van de vaste spelers wordt aangemeld als abonnementhouder.
De abonnementhouder mag een andere gastspeler op ieder moment meebrengen en gratis gebruik laten maken van de accommodatie mits de andere vaste speler niet aanwezig is.

Iedere derde woensdag van de maand (maart t/m oktober) wordt de business competitie georganiseerd. Ieder bedrijfslid mag gasten uitnodigen die meespelen zonder dat daar greenfee voor in rekening wordt gebracht.

Eenmaal per jaar organiseert Golfcentrum Dongen een verwendag voor de twee vaste spelers. Tijdens de verwendag zijn alle kosten voor spelen, eten en drank voor rekening van Golfcentrum Dongen. Men kan tegen een kleine vergoeding meerdere gasten voor de verwendag uitnodigen.

Golfcentrum Dongen biedt, naast het lidmaatschap, diverse verschillende interessante mogelijkheden. Van sponsoring van een hole, een bord op de drivingrange of je bedrijfsnaam op de scorekaarten.

Maak een afspraak om deze verschillende mogelijkheden en wensen met ons te bespreken.