CLINIC ARRANGEMENTEN

Clinic: vanaf 6 personen
1,5 uur: € 25,- p.p.
2 uur: € 30,- p.p.
3 uur: € 42,50 p.p.

Heeft u andere wensen? Geen probleem, wij bieden u een offerte op-maat.

Golfschool Dongen is een PGA erkende Golfschool. Dit kwaliteitskeurmerk wordt alleen aan golfscholen toegekend wanneer de lessen worden verzorgd door PGA geschoolde golfprofessionals die werken volgens het NGF 9-stappenplan en zich daarnaast jaarlijks bijscholen om zodoende up to date te blijven m.b.t. het lesgeven en coachen op ieder niveau.

De accommodatie bestaat uit een driving-range met 14 afslagplaatsen waarvan 6 overdekt. Daarnaast beschikt de golfschool o.a. over een afgeschermde lesruimte met de mogelijkheid tot video-lessen, een putting-green, een chipping-green, een oefenbunker, een 6 holes Par-3-baan en een 9-holes Par-36-baan. Deze uitgebreide accommodatie bied je de mogelijkheid alle facetten van het golfspel voldoende onder de knie te krijgen. Belangrijke kenmerken van Golfschool Dongen die u zult herkennen wanneer je ons bezoekt zijn:

Prijs / kwaliteit
Alle lessen worden gegeven in kleine groepen om zodoende voldoende kwaliteit te kunnen leveren.
Maatwerk
De golfprofessionals maken in overleg met u een planning op maat die voldoet aan uw wensen en persoonlijke doelstelling.
Duidelijk en overzichtelijk
Alle lessen, zowel privé als cursussen, worden ondersteund met het 9 stappenplan van de NGF. Zodoende weet u altijd waar u staat en welke weg u nog dient te bewandelen om uw doestelling te behalen.
Bereikbaarheid
De agenda’s van de golfprofessionals zijn altijd online in te zien. Zodoende kunt u vanuit thuis of werk altijd uw afspraken beheren zonder tussenkomst van de golfprofessional

Als startende golfer kun je deelnemen aan de “introductiecursus” of “stap 1 baanpermissie cursus”. Speel je al langer en wil je de volgende stap zetten? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke intake en nul-meting om te zien in welke stap van het 9-stappenplan u kunt instromen. Ben je jong of oud, beginner of gevorderd? Iedereen is welkom en krijgt de aandacht die hij of zij verdiend. “

Meer informatie over: