Zakelijk golfen

Zakelijk golfen op Golfcentrum Dongen

Op de baan van Golfcentrum Dongen van Golfcentrum Dongen mogen we met zijn allen best een beetje trots zijn. Het is een 9-holes baan met PAR 36. Dankzij de A-status hoort de baan bij de serieuzere banen van Nederland. De totale lengte is maar liefst 2.758 meter en de holes bevinden zich tussen prachtig aangelegde waterpartijen en een prima onderhouden rough.

Daarnaast biedt het de perfecte plek om het nuttige met het aangename te combineren: Business & Golf. Het doel van de businessclub is om elkaar beter te leren kennen, de handel te versterken en dat te doen op de golfbaan van Golfcentrum Dongen.

Per kalender jaar zijn er 10 activiteiten die op de 3e woensdag van de maand gehouden worden. Er is een competitie tussen de teams van de businessclub leden. Er zullen diverse spelvormen aan bod komen en 2x per jaar zal er een fun dag op de agenda staan. De wedstrijden zullen gunshot starten waardoor er genoeg mogelijkheid is om vooraf en achteraf met elkaar in contact te komen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een voedzame maaltijd te nuttigen met elkaar na de wedstrijd.

Deelname aan de businessclub competitie is gratis voor businessleden en al haar gasten. Kijk voor meer informatie op www.businessgolfdongen.nl.

Als lid van Business Golf Dongen kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die Golfcentrum Dongen ter beschikking heeft. Wil je ongedwongen en op een ontspannen manier zaken doen of zakelijke relaties onderhouden? Dan is Golfcentrum Dongen de uitgelezen golfbaan om dit te doen.

Met het bedrijfslidmaatschap mogen twee vaste spelers onafhankelijk van elkaar gebruikmaken van de accommodatie. Eén van de vaste spelers wordt aangemeld als abonnementhouder.

De abonnementhouder mag een andere gastspeler op ieder moment meebrengen en gratis gebruik laten maken van de accommodatie mits de andere vaste speler niet aanwezig is.

Iedere derde woensdag van de maand (maart t/m oktober) wordt de business competitie georganiseerd. Ieder bedrijfslid mag gasten uitnodigen die meespelen zonder dat daar greenfee voor in rekening wordt gebracht.

Eenmaal per jaar organiseert Golfcentrum Dongen een verwendag voor de twee vaste spelers. Tijdens de verwendag zijn alle kosten voor spelen, eten en drank voor rekening van Golfcentrum Dongen. Men kan tegen een kleine vergoeding meerdere gasten voor de verwendag uitnodigen.

Golfcentrum Dongen biedt, naast het lidmaatschap, diverse verschillende interessante mogelijkheden. Van sponsoring van een hole, een bord op de drivingrange of je bedrijfsnaam op de scorekaarten.

Maak een afspraak om deze verschillende mogelijkheden en wensen met ons te bespreken.

Golfcentrum Dongen is de place to be als je een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega’s wilt hebben. Door de aanwezige accommodatie is alles mogelijk. Van alleen een introductie tot en met een echte wedstrijd op de PAR 3 baan.

 


Je kunt zelf, aan de hand van onderstaande onderdelen, verschillende programma’s bij Golfschool Dongen samenstellen. De eerste 4 onderdelen vinden altijd plaats. Dit is de basis clinic van 2 uur. Deze basis clinic kan uitgebreid worden met Par 3 baan en verschillende pauzes. De grootte van de groep is minimaal 6en maximaal 12  personen per professional. Bij elke onderdeel ( behalve de demo ) kan een wedstrijdje worden gehouden.

 

Uit de volgende onderdelen kan een keuze gemaakt worden.

  • Demonstratie                ( 30 minuten )
  • Putten                            ( 30 minuten )
  • Chippen                         ( 30 minuten )
  • Swing                             ( 30 minuten )
  • PAR 3 baan spelen       ( 60 minuten )
  • PAR 3 baan spelen       ( 90 minuten )
  • Pauze op onderdeel    ( 15 minuten )
  • Pauze in het clubhuis   ( 30 minuten )

 

 

Wanneer de deelnemers al meerdere clinics hebben gehad kun je kiezen voor de masterclass. De demonstratie vooraf vervalt, maar bij elk onderdeel wordt een aparte demonstratie / uitleg gehouden. Wedstrijden blijven hetzelfde, maar er wordt dieper ingegaan op techniek en keuzes. Chippen met verschillende clubs en full swing met houten. Op verzoek kan een onderdeel zoals pitch en bunkerslag worden toegevoegd. Tevens kan er langer en zelfstandig op de Par 3 baan gespeeld worden.

 

Kosten voor een clinic zijn als volgt:

 

Clinic van 2 uur (demo, putt, chip, swing)                               € 25,00 p.p.

Clinic van 2,5 uur (demo, putt, swing, Par 3 baan)                € 32,00 p.p.

Clinic van 3 uur (demo, putt, chip, swing, Par 3 baan)          € 37,50 p.p.

Clinic van 4 uur (demo, putt, chip, swing, Par 3 baan)          € 50,00 p.p.

 

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wat te denken van een hapje en/ of een drankje?

Voor meer informatie of het bespreken van een clinic kun je contact opnemen met Golfcentrum Dongen ( sales@golfdongen.nl)