Zakelijk golfen

Zakelijk golfen op Golfcentrum Dongen

Op de baan van Golfcentrum Dongen van Golfcentrum Dongen mogen we met zijn allen best een beetje trots zijn. Het is een 9-holes baan met PAR 36. Dankzij de A-status hoort de baan bij de serieuzere banen van Nederland. De totale lengte is maar liefst 2.758 meter en de holes bevinden zich tussen prachtig aangelegde waterpartijen en een prima onderhouden rough.

Daarnaast biedt het de perfecte plek om het nuttige met het aangename te combineren: Business & Golf. Het doel van de businessclub is om elkaar beter te leren kennen, de handel te versterken en dat te doen op de golfbaan van Golfcentrum Dongen.

Per kalender jaar zijn er 10 activiteiten die op de 3e woensdag van de maand gehouden worden. Er is een competitie tussen de teams van de businessclub leden. Er zullen diverse spelvormen aan bod komen en 2x per jaar zal er een fun dag op de agenda staan. De wedstrijden zullen gunshot starten waardoor er genoeg mogelijkheid is om vooraf en achteraf met elkaar in contact te komen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een voedzame maaltijd te nuttigen met elkaar na de wedstrijd.

Deelname aan de businessclub competitie is gratis voor businessleden en al haar gasten. Kijk voor meer informatie op www.businessgolfdongen.nl.

 • Businessgolf Dongen

  Als lid van Business Golf Dongen kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die Golfcentrum Dongen ter beschikking heeft. Wil je ongedwongen en op een ontspannen manier zaken doen of zakelijke relaties onderhouden? Dan is Golfcentrum Dongen de uitgelezen golfbaan om dit te doen.

  Met het bedrijfslidmaatschap mogen twee vaste spelers onafhankelijk van elkaar gebruikmaken van de accommodatie. Eén van de vaste spelers wordt aangemeld als abonnementhouder.

  De abonnementhouder mag een andere gastspeler op ieder moment meebrengen en gratis gebruik laten maken van de accommodatie mits de andere vaste speler niet aanwezig is.

  Iedere derde woensdag van de maand (maart t/m oktober) wordt de business competitie georganiseerd. Ieder bedrijfslid mag gasten uitnodigen die meespelen zonder dat daar greenfee voor in rekening wordt gebracht.

  Eenmaal per jaar organiseert Golfcentrum Dongen een verwendag voor de twee vaste spelers. Tijdens de verwendag zijn alle kosten voor spelen, eten en drank voor rekening van Golfcentrum Dongen. Men kan tegen een kleine vergoeding meerdere gasten voor de verwendag uitnodigen.

  Golfcentrum Dongen biedt, naast het lidmaatschap, diverse verschillende interessante mogelijkheden. Van sponsoring van een hole, een bord op de drivingrange of je bedrijfsnaam op de scorekaarten.

  Maak een afspraak om deze verschillende mogelijkheden en wensen met ons te bespreken.

 • Clinics

  Golfschool Dongen is de place to be als je een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega's wilt hebben. Door de aanwezige accommodatie is alles mogelijk. Van alleen een introductie tot en met een echte wedstrijd op de PAR 3 baan.

  Een clinic volgen kan al vanaf € 12,50 p.p. per uur!!

   

  Je kunt zelf, aan de hand van onderstaande onderdelen, verschillende programma's bij Golfschool Dongen samenstellen. De eerste 4 onderdelen vinden altijd plaats. Dit is de basis clinic van 2 uur. Deze basis clinic kan uitgebreid worden met Par 3 baan en verschillende pauzes. De grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 12 personen per professional. Bij elke onderdeel ( behalve de demo ) kan een wedstrijdje worden gehouden.

   

  Uit de volgende onderdelen kan een keuze gemaakt worden.

  • Demonstratie ( 30 minuten )
  • Putten ( 30 minuten )
  • Chippen ( 30 minuten )
  • Swing ( 30 minuten )
  • PAR 3 baan spelen ( 60 minuten )
  • PAR 3 baan spelen ( 90 minuten )
  • Pauze op onderdeel ( 15 minuten )
  • Pauze in het clubhuis ( 30 minuten )

   

   

  Wanneer de deelnemers al meerdere clinics hebben gehad kun je kiezen voor de masterclass. De demonstratie vooraf vervalt, maar bij elk onderdeel wordt een aparte demonstratie/uitleg gehouden. Groep tot maximaal 8 personen.

  Wedstrijden blijven hetzelfde, maar er wordt dieper ingegaan op techniek en keuzes. Chippen met verschillende clubs en full swing met houten. Op verzoek kan een onderdeel zoals pitch en bunkerslag worden toegevoegd. Tevens kan er langer en zelfstandig op de Par 3 baan gespeeld worden.

  Kosten voor een clinic zijn als volgt:

  • Clinic van 2 uur (demo, putt, chip, swing) € 25,00 p.p.
  • Clinic van 3 uur (demo, putt, chip, swing, Par 3 baan) € 32,50 p.p.
  • Clinic van 4 uur (demo, putt, chip, swing, Par 3 baan) € 40,00 p.p.

  Voor meer informatie of het bespreken van een clinic kunt u contact opnemen met Golfcentrum Dongen: E: sales@golfdongen.nl

   

   

 • Sponsoren en sponsormogelijkheden

  Wij bedenken, plannen en voeren doelgerichte campagnes voor bedrijven die bekendheid willen genereren onder golfend Nederland. Wilt u uw bedrijf, diensten of producten promoten onder een interessante doelgroep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mogelijkheden:

  Hole Sponsoring
  Wij bieden u de mogelijkheid om exclusief uw naam/logo aan een Tee-box te verbinden.

  Scorekaarten
  Als bedrijf kunt u uw naam/logo plaatsen op de scorekaarten van Golfcentrum Dongen. De scorekaart is 18 holes lang een opvallend sponsorobject.

  Buggy
  De buggy is een opvallend sponsorobject in de golfbaan. 

  Oefenfaciliteiten
  Op de oefenfaciliteiten komen golfers van ieder nivo. U heeft de mogelijkheid om  een oefengreen te sponsoren maar ook de drivingrange, drivingrange ballen en ballenkaarten.

  Banner
  De websites van Golfcentrum Dongen is druk bezocht. Met een banner kunt u hier een hoog bereik realiseren.

 • AIT Installatietechniek

   

  AIT Installatietechniek staat voor u klaar om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Sanitair: complete wc & badkamerrenovaties
  • Keukens: leidingen en waterafvoer aanpassen
  • Kleine klussen, stucwerken, tegelwerken

  Spuistraat 7 
  5101XN Dongen
  0622906516
  info@ait-dongen.nl

 • Autobedrijf Schellekens Dongen


    

  Uw Peugeot Specialist & uw BOVAG Service Specialist voor Auto, Caravan en Camper Onderhoud

  Autobedrijf Schellekens is een begrip in Dongen en omstreken. Door onze persoonlijke benadering en informele sfeer in onze showroom en werkplaats, bent u bij ons aan het goede adres.

  Naast Peugeot Specialist zijn wij tevens merkonafhankelijk, zodat wij u alle nieuwe- en gebruikte (bedrijfs-)auto’s kunnen aanbieden en in onderhoud kunnen nemen.

  Tevens verzorgen wij het onderhoud van campers, carvans en aanhangwagens. Op onze site vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze service en onze voorraad auto’s. Mocht u meer willen weten, neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom! Uw kopje koffie staat klaar!

 • Banket en Fijnbrood De Koning

   

  is een specialiteitenbakkerij die in 1988 door Kees en Lilian de Koning is overgenomen van Jan Kastelijns.

  Drie grote verbouwingen in de afgelopen jaren hebben er voor gezorgd dat er nu een mooi en hygië nisch bedrijf staat. 

  Onze vakbekwame medewerkers werken met pure grondstoffen aan smaakvolle ambachtelijke producten.

 • Comlac

   

  Het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting, het voeren van uw administratie, het inboeken van facturen....... is een tijdrovende en soms complexe aangelegenheid. Deze last neemt Comlac Administraties u graag uit handen.

  In ons vaandel staan het persoonlijke contact, wederzijdse vertrouwen en constructief overleg hoog aangeschreven.

  Wij staan u graag bij met onze dienstverlening

 • Donkers Reclame

   

  Donkers Reclame is dynamisch, creatief, effectief en actief in "uitvoerende" reclame, met name gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige reclame-objecten zoals: lichtreclame, raamdecoratie, full-color prints, gevelreclame, inbraak-werende folie, autoreclame, sponsorborden, computergesneden teksten en project-borden.

  Donkers Reclame is al 20 jaar zeer succesvol met als voornaamste kracht het werken met een klein team, in een gezellige en flexibele sfeer. Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, representatief en beschikken over de juiste product-kennis. 

  Donkers Reclame beschikt over het Si'bon-keurmerk  voor erkend Signmaker, dat wordt afgegeven door Si'bon, dé organisatie voor buitenreclame. Dit keurmerk dient als garantie voor de opdrachtgever en staat borg voor een kwalitatief hoogstaand product. Niet elke onderneming komt voor dit keurmerk in aanmerking!

 • Drukkerij Leijten


  DE KRACHT

  Drukkerij Leijten is in staat om een passende oplossing te bedenken voor elke behoefte op grafisch gebied. Snel en zonder omwegen, dat is nu en in de toekomst de marktbenadering van een drukkerij met een rijk verleden, de kracht van Drukkerij Leijten B.V.

  DE MOGELIJKHEDEN

  Wij hebben u meer te bieden dan u wellicht verwacht en kunnen u van dienst zijn met een onderscheidend, veelzijdig en compleet aanbod voor al uw communicatie uitingen. Liefde voor het vak, inzet en aandacht in combinatie met de modernste technieken bieden een scala aan mogelijkheden. Passend bij de vraag en aansluitend op de eisen en wensen die daaraan gesteld worden.

  ONBETWISTE KWALITEIT

  Al meer dan een eeuw is een onbetwiste kwaliteit het handelsmerk van Drukkerij Leijten. De filosofie hierachter is dat kwaliteit de enige manier is om een relatie op lange termijn in stand te houden. Opmerkelijke bijkomstigheid is dat de verhouding prijs/kwaliteit gunstig te noemen valt. Wat dat betreft "prijst" Leijten zich niet uit de markt.

 • ERAS Interieurs

  Wie is Eras Interieurs of beter beschreven wie zijn Eras Interieurs?

  Behalve dat Eras Interieurs prachtige design meubelen verkoopt zit er absoluut ook een stukje prachtige historie achter dit bedrijf. Eras Interieurs is een echt Tilburgs familie bedrijf. Opa Cees Eras begon in 1944 met een eigen meubelmakerij, Tilburg was toen net bevrijd. Oma Eras begon met een meubelzaak gelegen aan de Tuinstraat. Dat was het begin van een lange geschiedenis van het bedrijf. Lees meer op onze website.....!


 • GOOS

   

  Hospitality Hands is een uitzendbureau voor de evenementenbranche. Ons bestand bestaat uit professionele en representatieve medewerkers, allen geselecteerd vanwege hun exceptionele gevoel voor gastvrijheid.

  Wat verstaan wij onder gastvrijheid? Wij vinden dat uw gasten het gevoel moeten hebben welkom te zijn, gezien worden en prettig bejegend worden. Hier staan wij voor!

  Wij leveren kwaliteit, wij begrijpen wat u zoekt en kunnen snel schakelen.

  Hospitality Hands levert met name aan cateraars, eventlocaties en andere horecaprofessionals, maar we kunnen natuurlijk ook gastvrije handjes leveren op uw particulier of bedrijfsfeest!

  Hospitality Hands is onderdeel van GOOS! Evenementen Organisatie, een full service evenementenbureau wat spraakmakende evenementen organiseert. Dit soort evenementen kenmerken zich door een unieke locatie of een bijzondere aanleiding. De unieke locatie die wij exploiteren is de OUDE KERK DONGEN, een schitterende plek voor mooie evenementen, zowel particulier als zakelijk.

 • IM Innovating

   

   

  Steenstraat 5-7
  5107 NE Dongen

  T: +31 (0) 162 383 636
  F: +31 (0) 162 383 634

   

  im | welcoming you

  Wij heten u van harte welkom op de website van im | innovating. Wij hopen dat u hier alle informatie vindt die u nodig heeft. Mocht u echter nog vragen hebben, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Voelt u zich vrij contact met ons op te nemen voor offerte aanvragen of met betrekking tot ondersteuning bij technische zaken.

 • Jansen-Dongen

   

   

  Jansen-Dongen houdt zich bezig met alles wat met verpakte aardappelen, uien en winterpeen te maken heeft. Dat betekent van teelt tot aan de aanleveringen op distributiecentra, een hele korte keten dus. 

  Jansen Dongen
  Vierbundersweg 90
  5047 TN Tilburg
  Tel: +31 (0)13 5159553
  Fax: +31 (0)13 5159653
  E-mail: info@jansen-dongen.nl
 • Keurslagerij van Strien


  Marco van Strien

  In 1993 is het allemaal begonnen. Marco en Ine van Strien openden op zeer jonge leeftijd (22 en 21) hun eigen Keurslagerij in 's Gravenmoer.  Marco van Strien heeft hiervoor de benodigde diploma's en opleiding (slagersvakopleiding) behaald. Tijdens de opleiding heeft Marco zo'n vier jaar gewerkt bij Keurslager Elshout in Drunen. 

  M.N.W.L. van Strien
  Hoofdstraat 64
  5109 AD 'S GRAVENMOER

  T: 0162-312005
  info@vanstrien.keurslager.nl

 • LBB-Naber woningmakelaars


   

  Bent u op zoek naar uw een nieuwe woning of heeft u advies nodig inzake de waarde of verkoop van uw onroerend goed? Wij zijn u graag van dienst! LBB-Naber Woningmakelaars is als makelaarskantoor van alle markten thuis. Vanuit de diverse disciplines kunnen wij u als makelaar uitstekend adviseren. Disciplines op het gebied van verkoop of aankoop van uw woning, bungalow of appartement of initiëring en verkoop van nieuwbouwprojecten. Bel ons nu voor een afspraak!

  LBB-Naber Woningmakelaars
  Westpoint 190
  5038 KG Tilburg
  Tel: 013 - 5 444 333
  info@lbb-naber.nl

   

 • Marktechnical BV

   

  Marktechnical, sensors and controls

  Marktechnical B.V. an advanced trading company which delivers high quality measuring and control instruments for industrial and shipbuilding applications. We have Trafag sensors and switches for (mobile)hydraulics, cooling & heating installations, steering gears, tank and monitoring systems, automotive applications, hazardous areas and much more.

  Do you need to control or measure pressure, temperature, level, force, angle, flow, humidity, time or do you need a specific custom-made product; we have the solution!

 • MM Printing

   

  Toegevoegde waarde creëren, innovativiteit nastreven en optimale service verlenen: MM Printing is een drukkerij met visie. Vanzelfsprekend zijn de draaiende persen en printers het kloppend hart van ons bedrijf, maar al wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk.

  We laten u graag zien met welke ambities en kwaliteiten we uw drukwerk naar een topniveau brengen.

  Heraclesstraat 5 a
  5048 CG TILBURG

  E: Leo@mmprinting.nl

  T: 013 - 5350909

 • Noort C.J. vd en Zn BV

   

   

  Vanuit de oorsprong groeide Van den Noort de voorbij jaren uit naar een totaalleverancier met een omvangrijk dienstenpakket. Met de vier divisies; Grond- en sloopwerken, Zand en puingranulaat, Containers en Recycling is de Dongense onderneming Van den Noort een toonaangevende onderneming op het gebied van grond- en sloopwerken, zand en grind, afvalinzameling en recycling.

  Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, is Van den Noort een bekende speler in Zuid en Midden-Nederland. Met nevenvestigingen in Waalwijk en Moerdijk is het familiebedrijf in 2014 al weer zeventig jaar actief in deze regio.

   

 • Notariskantoor Dongen

   

  Via onze site geven wij u graag meer informatie over ons kantoor en onze diensten en verlenen wij u toegang tot bruikbare informatie over notariële aangelegenheden.

  Notariskantoor Dongen is onder meer werkzaam op de volgende rechtsgebieden:

  >> Registergoedpraktijk 
  >> Familie- en erfrecht 
  >> Ondernemingsrecht 
  >> Verenigingen en stichtingen

   

  Notariskantoor Dongen is een modern notariskantoor met ervaren en bekwame medewerkers en staat garant voor een deskundige en betrouwbare dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

 • PVU Gerechtsdeurwaarders

   

  De naam PVU staat al jaren voor hét toonaangevende kantoor voor advocatuur en bedrijfsleven in onze regio. Wij zijn een moderne organisatie op het gebied van debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso en juridische dienstverlening. Zowel binnen als buiten Nederland.

  Incasseren zit in onze genen.
  Of het nu gaat om die ene opdracht of om grotere hoeveelheden opdrachten: het is en blijft maatwerk voor ons. U wordt begeleid door een team van goed opgeleide werknemers met lokale marktkennis. Hierdoor kunnen wij snel en effectief overgaan tot het incasseren van uw vordering. Wij brengen dagvaardingen uit, betekenen vonnissen, doen ontruimingen en leggen beslagen. Wij kunnen snel en effectief overgaan tot het incasseren van uw vordering, uw dossier is door u online te volgen via onze inzage module PVU Online.

  PVU Rechtvaardig maatwerk

 • Snoeren Bouwmanagement

   

  Snoeren Bouwmanagement is een all-round bouwkundig adviesbureau. Het gehele advies- en coördinatietraject omtrent een bouwproject behoort tot ons takenpakket: van planinitiatief tot de ingebruikneming en daarna het instandhouden. De opdrachtgever geeft daarbij aan of wij het gehele traject begeleiden of juist bij facetten ervan ingeschakeld worden.

 • Tepucom

  Tepucom is franchisenemer van het all-in systeembeheerconcept van "het-ict-netwerk". Dit unieke concept zorgt ervoor dat u eindelijk uw ICT-uitgaven goed kunt budgetteren en dat u de ICT-kennis van Tepucom onbeperkt kunt benutten zonder bijkomende kosten!

  Bezoekadres: 
  Beatrijsweg 24, 4791 EC Klundert

  Postadres 
  Postbus 1, 47900 AA Klundert

 • Timmermans Verzekeringen BV

   

   

  Timmermans Verzekeringen verzorgt alle denkbare schade- en levensverzekeringen, zowel voor ondernemers als voor particulieren. U kunt bij Timmermans Verzekeringen rekenen op een snelle en correcte schadeafhandeling.

   

 • Van den Bosch makelaars

   

   

  Van den Bosch makelaars

  Van den Bosch makelaars wil zich uitdrukkelijk onderscheiden als de meer actieve full service makelaar voor al uw woonwensen. Om die reden bieden wij al onze relaties de gratis service van HuisZaken aan!

  HuisZaken is een exclusieve dienst in de woningmarkt. Een uniek voordeelpakket voor woningbezitters waarin gemak, kwaliteit en service hand in hand gaan. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van HuisZaken of neem contact met ons op.

 • Vos Capelle

   

  Vos Capelle is een totaalleverancier voor openbaar groen en tuinbouw. Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van bomen, planten en gras. Onze klanten zijn werkzaam in de tuinbouwsector, de groene sector en de particuliere markt.

  Onze sterke punten zijn:

  • Breed pakket van advies tot toepassing of installatie;
  • Relatie gericht en al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner;
  • Actief en betrokken bij onze klanten.
 • VSM - Van Seters Metaaltechniek

   

   

  Van Seters metaaltechniek is een flexibel en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in verspanende techniek. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden en projecten. Van eenvoudig boor- en tapwerk tot complex draai- en freeswerk, zowel conventioneel als cnc. Wij maken alles vanaf tekening en/of voorbeelden, maar ook denken we graag mee als u specifieke wensen hebt om tot een mooi eindresultaat of oplossing te komen.

 • WonenWonen.nl B.V.

   

   

  WORD PARTNER VAN WONENWONEN.NL 
  EN PROFITEER VAN DE VELE VOORDELEN!

  WonenWonen.nl heeft als doel de welvarende consument te informeren en inspireren over de laatste trends op woongebied.

  U verwelkomt deze consument graag als klant. Onze doelen liggen dan ook niet ver van elkaar!

  Door partner te worden van WonenWonen.nl kunnen we onze krachten verenigen en onze doelen nog gemakkelijker bereiken. Als partner profiteert u van een groot aantal voordelen:

  Ook partner worden? neem dan contact met ons op.
  U gaat door hier te klikken naar het juiste formulier.