Zakelijk golfen

Zakelijk golfen op Golfcentrum Dongen

Op de baan van Golfcentrum Dongen van Golfcentrum Dongen mogen we met zijn allen best een beetje trots zijn. Het is een 9-holes baan met PAR 36. Dankzij de A-status hoort de baan bij de serieuzere banen van Nederland. De totale lengte is maar liefst 2.758 meter en de holes bevinden zich tussen prachtig aangelegde waterpartijen en een prima onderhouden rough.

Daarnaast biedt het de perfecte plek om het nuttige met het aangename te combineren: Business & Golf. Het doel van de businessclub is om elkaar beter te leren kennen, de handel te versterken en dat te doen op de golfbaan van Golfcentrum Dongen.

Per kalender jaar zijn er 10 activiteiten die op de 3e woensdag van de maand gehouden worden. Er is een competitie tussen de teams van de businessclub leden. Er zullen diverse spelvormen aan bod komen en 2x per jaar zal er een fun dag op de agenda staan. De wedstrijden zullen gunshot starten waardoor er genoeg mogelijkheid is om vooraf en achteraf met elkaar in contact te komen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een voedzame maaltijd te nuttigen met elkaar na de wedstrijd.

Deelname aan de businessclub competitie is gratis voor businessleden en al haar gasten. Kijk voor meer informatie op www.businessgolfddongen.nl.

 • Businessgolf Dongen  Als BC lid kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die Golfcentrum Dongen ter beschikking heeft. Wilt u ongedwongen en op een ontspannen manier zaken doen of uw zakelijke relaties onderhouden? Dan is Golfcentrum Dongen de uitgelezen golfbaan om dit te doen.

  Voor u als BC lid heeft Golfcentrum Dongen verschillende interessante mogelijkheden. Van een bedrijfslidmaatschap op naam tot bedrijfslidmaatschap in de vorm van een wildcard. Daarnaast biedt Golfcentrum Dongen verschillende mogelijkheden tot het uiten van uw bedrijfsnaam.

   

  Alles over het lidmaatschap van Businessgolf Dongen vind u op de site van de Businessclub! Klik hier!

 • Clinics

  Golfschool Dongen is de place to be als je een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega's wilt hebben. Door de aanwezige accommodatie is alles mogelijk. Van alleen een introductie tot en met een echte wedstrijd op de PAR 3 baan.

  Een clinic volgen kan al vanaf € 12,50 p.p. per uur!!

   

  Je kunt zelf, aan de hand van onderstaande onderdelen, verschillende programma's bij Golfschool Dongen samenstellen. De eerste 4 onderdelen vinden altijd plaats. Dit is de basis clinic van 2 uur. Deze basis clinic kan uitgebreid worden met Par 3 baan en verschillende pauzes. De grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 12 personen per professional. Bij elke onderdeel ( behalve de demo ) kan een wedstrijdje worden gehouden.

   

  Uit de volgende onderdelen kan een keuze gemaakt worden.

  • Demonstratie ( 30 minuten )
  • Putten ( 30 minuten )
  • Chippen ( 30 minuten )
  • Swing ( 30 minuten )
  • PAR 3 baan spelen ( 60 minuten )
  • PAR 3 baan spelen ( 90 minuten )
  • Pauze op onderdeel ( 15 minuten )
  • Pauze in het clubhuis ( 30 minuten )

   

   

  Wanneer de deelnemers al meerdere clinics hebben gehad kun je kiezen voor de masterclass. De demonstratie vooraf vervalt, maar bij elk onderdeel wordt een aparte demonstratie/uitleg gehouden. Groep tot maximaal 8 personen.

  Wedstrijden blijven hetzelfde, maar er wordt dieper ingegaan op techniek en keuzes. Chippen met verschillende clubs en full swing met houten. Op verzoek kan een onderdeel zoals pitch en bunkerslag worden toegevoegd. Tevens kan er langer en zelfstandig op de Par 3 baan gespeeld worden.

  Kosten voor een clinic zijn als volgt:

  • Clinic van 2 uur (demo, putt, chip, swing) € 25,00 p.p.
  • Clinic van 3 uur (demo, putt, chip, swing, Par 3 baan) € 32,50 p.p.
  • Clinic van 4 uur (demo, putt, chip, swing, Par 3 baan) € 40,00 p.p.

  Voor meer informatie of het bespreken van een clinic kunt u contact opnemen met Golfcentrum Dongen: E: sales@golfdongen.nl

   

   

 • Sponsoren en sponsormogelijkheden

  Wij bedenken, plannen en voeren doelgerichte campagnes voor bedrijven die bekendheid willen genereren onder golfend Nederland. Wilt u uw bedrijf, diensten of producten promoten onder een interessante doelgroep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mogelijkheden:

  Hole Sponsoring
  Wij bieden u de mogelijkheid om exclusief uw naam/logo aan een Tee-box te verbinden.

  Scorekaarten
  Als bedrijf kunt u uw naam/logo plaatsen op de scorekaarten van Golfcentrum Dongen. De scorekaart is 18 holes lang een opvallend sponsorobject.

  Buggy
  De buggy is een opvallend sponsorobject in de golfbaan. 

  Oefenfaciliteiten
  Op de oefenfaciliteiten komen golfers van ieder nivo. U heeft de mogelijkheid om  een oefengreen te sponsoren maar ook de drivingrange, drivingrange ballen en ballenkaarten.

  Banner
  De websites van Golfcentrum Dongen is druk bezocht. Met een banner kunt u hier een hoog bereik realiseren.

 • Banket en Fijnbrood De Koning

   

  is een specialiteitenbakkerij die in 1988 door Kees en Lilian de Koning is overgenomen van Jan Kastelijns.

  Drie grote verbouwingen in de afgelopen jaren hebben er voor gezorgd dat er nu een mooi en hygië nisch bedrijf staat. 

  Onze vakbekwame medewerkers werken met pure grondstoffen aan smaakvolle ambachtelijke producten.

 • B.T. Systeem

   

  Wij zijn een regionaal afwerkingsbedrijf dat o.a. is gespecialiseerd in het aanbrengen van systeemwanden, systeemplafonds en systeemkasten. Ook plaatsen weverlichtingsarmaturen in wand of plafond en leggen we laminaatvloeren. Alle te verwerken materialen betrekken we rechtstreeks bij een selecte groep van gerenommeerde leveranciers. Bedrijven waar wij al tientallen jaren zaken mee doen!

   

 • Comlac

   

  Het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting, het voeren van uw administratie, het inboeken van facturen....... is een tijdrovende en soms complexe aangelegenheid. Deze last neemt Comlac Administraties u graag uit handen.

  In ons vaandel staan het persoonlijke contact, wederzijdse vertrouwen en constructief overleg hoog aangeschreven.

  Wij staan u graag bij met onze dienstverlening

 • Donkers Reclame

   

  Donkers Reclame is dynamisch, creatief, effectief en actief in "uitvoerende" reclame, met name gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige reclame-objecten zoals: lichtreclame, raamdecoratie, full-color prints, gevelreclame, inbraak-werende folie, autoreclame, sponsorborden, computergesneden teksten en project-borden.

  Donkers Reclame is al 20 jaar zeer succesvol met als voornaamste kracht het werken met een klein team, in een gezellige en flexibele sfeer. Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, representatief en beschikken over de juiste product-kennis. 

  Donkers Reclame beschikt over het Si'bon-keurmerk  voor erkend Signmaker, dat wordt afgegeven door Si'bon, dé organisatie voor buitenreclame. Dit keurmerk dient als garantie voor de opdrachtgever en staat borg voor een kwalitatief hoogstaand product. Niet elke onderneming komt voor dit keurmerk in aanmerking!

 • Drukkerij Leijten


  DE KRACHT

  Drukkerij Leijten is in staat om een passende oplossing te bedenken voor elke behoefte op grafisch gebied. Snel en zonder omwegen, dat is nu en in de toekomst de marktbenadering van een drukkerij met een rijk verleden, de kracht van Drukkerij Leijten B.V.

  DE MOGELIJKHEDEN

  Wij hebben u meer te bieden dan u wellicht verwacht en kunnen u van dienst zijn met een onderscheidend, veelzijdig en compleet aanbod voor al uw communicatie uitingen. Liefde voor het vak, inzet en aandacht in combinatie met de modernste technieken bieden een scala aan mogelijkheden. Passend bij de vraag en aansluitend op de eisen en wensen die daaraan gesteld worden.

  ONBETWISTE KWALITEIT

  Al meer dan een eeuw is een onbetwiste kwaliteit het handelsmerk van Drukkerij Leijten. De filosofie hierachter is dat kwaliteit de enige manier is om een relatie op lange termijn in stand te houden. Opmerkelijke bijkomstigheid is dat de verhouding prijs/kwaliteit gunstig te noemen valt. Wat dat betreft "prijst" Leijten zich niet uit de markt.

 • ERAS Interieurs

  Wie is Eras Interieurs of beter beschreven wie zijn Eras Interieurs?

  Behalve dat Eras Interieurs prachtige design meubelen verkoopt zit er absoluut ook een stukje prachtige historie achter dit bedrijf. Eras Interieurs is een echt Tilburgs familie bedrijf. Opa Cees Eras begon in 1944 met een eigen meubelmakerij, Tilburg was toen net bevrijd. Oma Eras begon met een meubelzaak gelegen aan de Tuinstraat. Dat was het begin van een lange geschiedenis van het bedrijf. Lees meer op onze website.....!


 • Fascino Kappers

  U kent het belang van een goed gevoel dat hoort bij een aantrekkelijk en verzorgd uiterlijk. Daarom is een professionele kijk op haar-styling, make-up en handverzorging een onmisbare zaak. Fascino Kappers in Dongen voert al meer dan 25 jaar de boventoon op dit gebied.

  Fascino Kappers
  Hoge Ham 93a
  5104JC Dongen

 • Hoppenbrouwers Techniek

   

   

  Hoppenbrouwers is vooral sterk in elektrotechnische installaties voor de zakelijke markt. Door deze focus is het gehele bedrijfsproces optimaal hierop afgestemd. Ook de medewerkers zijn sterk in deze projecten en hebben daar bewust voor gekozen. Hierdoor functioneren we als een goed geoliede machine en wordt een hoge kwaliteit binnen een marktcompetitieve prijsstelling waargemaakt.

  Daar waar mogelijk wordt conceptueel gewerkt. Conceptueel werken leidt tot kostenverlaging en kwaliteitsverhoging. Dit komt tot uitdrukking in vernieuwende, renderende oplossingen die we bij de klantenbehoefte aan kunnen dragen. Vernieuwende concepten vanuit bewezen technologie en diensten.

  De markt verandert. Er komen meer technieken voor slimmer installeren en systemen met meer functionaliteit. Bedrijfsmatige en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid nemen toe. Verkorting van bouwtijden en conceptmatig bouwen leiden tot kostenverlaging en concurrentieslagkracht.

  De klant krijgt steeds meer behoefte aan het wegnemen van alle zorg. Trends waardoor onze rol als installateur ook verandert. Hoppenbrouwers opereert in die dynamiek, als moderne organisatie van vandaag, met de ambitie de klant steeds te helpen aan de best passende oplossingen en diensten voor vandaag en morgen.

 • InformU IT Services


  InformU IT Services, kortweg InformU,

  is een bedrijf dat is gespecialiseerd in alle aspecten van data integratie, date migratie, data warehousing, business intelligence, corporate performance measurement and improvement . Met ruim 10 jaar hands-on ervaring in het vakgebied van data integratie behoren wij tot een meer ervaren bedrijven in dit vakgebied.

  Ons specialisme is kortweg data integratie. Meestal is dataintegratie een uigangspunt bij goed toegepaste Business Intelligence (BI) trajecten. Maar de inzet van data integratie is breder dan dat.

  Hierbij kunt u denken aan pakket migratie, schoning van gegevens binnen bestaande omgevingen, maar ook voor goede CRM toepassingen is goed geintegreerde data van cruciaal belang.

 • i-Sago

   

  T: 013-5229900

  E: algemeen@i-sago.nl

  Handelsweg 5
  5071NT Udenhout

 • IM Innovating

   

   

  Steenstraat 5-7
  5107 NE Dongen

  T: +31 (0) 162 383 636
  F: +31 (0) 162 383 634

   

  im | welcoming you

  Wij heten u van harte welkom op de website van im | innovating. Wij hopen dat u hier alle informatie vindt die u nodig heeft. Mocht u echter nog vragen hebben, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Voelt u zich vrij contact met ons op te nemen voor offerte aanvragen of met betrekking tot ondersteuning bij technische zaken.

 • Jansen-Dongen

   

   

  Jansen-Dongen houdt zich bezig met alles wat met verpakte aardappelen, uien en winterpeen te maken heeft. Dat betekent van teelt tot aan de aanleveringen op distributiecentra, een hele korte keten dus. 

  Jansen Dongen
  Vierbundersweg 90
  5047 TN Tilburg
  Tel: +31 (0)13 5159553
  Fax: +31 (0)13 5159653
  E-mail: info@jansen-dongen.nl
 • Keurslagerij van Strien


  Marco van Strien

  In 1993 is het allemaal begonnen. Marco en Ine van Strien openden op zeer jonge leeftijd (22 en 21) hun eigen Keurslagerij in 's Gravenmoer.  Marco van Strien heeft hiervoor de benodigde diploma's en opleiding (slagersvakopleiding) behaald. Tijdens de opleiding heeft Marco zo'n vier jaar gewerkt bij Keurslager Elshout in Drunen. 

  M.N.W.L. van Strien
  Hoofdstraat 64
  5109 AD 'S GRAVENMOER

  T: 0162-312005
  info@vanstrien.keurslager.nl

 • Marktechnical BV


  Marktechnical, sensors and controls

  Marktechnical B.V. an advanced trading company which delivers high quality measuring and control instruments for industrial and shipbuilding applications. We have Trafag sensors and switches for (mobile)hydraulics, cooling & heating installations, steering gears, tank and monitoring systems, automotive applications, hazardous areas and much more.

  Do you need to control or measure pressure, temperature, level, force, angle, flow, humidity, time or do you need a specific custom-made product; we have the solution!

 • Noort C.J. vd en Zn BV

   

   

  Vanuit de oorsprong groeide Van den Noort de voorbij jaren uit naar een totaalleverancier met een omvangrijk dienstenpakket. Met de vier divisies; Grond- en sloopwerken, Zand en puingranulaat, Containers en Recycling is de Dongense onderneming Van den Noort een toonaangevende onderneming op het gebied van grond- en sloopwerken, zand en grind, afvalinzameling en recycling.

  Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, is Van den Noort een bekende speler in Zuid en Midden-Nederland. Met nevenvestigingen in Waalwijk en Moerdijk is het familiebedrijf in 2014 al weer zeventig jaar actief in deze regio.

   

   

   

 • Notariskantoor Dongen

   

  Via onze site geven wij u graag meer informatie over ons kantoor en onze diensten en verlenen wij u toegang tot bruikbare informatie over notariële aangelegenheden.

  Notariskantoor Dongen is onder meer werkzaam op de volgende rechtsgebieden:

  >> Registergoedpraktijk 
  >> Familie- en erfrecht 
  >> Ondernemingsrecht 
  >> Verenigingen en stichtingen

   

  Notariskantoor Dongen is een modern notariskantoor met ervaren en bekwame medewerkers en staat garant voor een deskundige en betrouwbare dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

 • PVU Gerechtsdeurwaarders

   

  De naam PVU staat al jaren voor hét toonaangevende kantoor voor advocatuur en bedrijfsleven in onze regio. Wij zijn een moderne organisatie op het gebied van debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso en juridische dienstverlening. Zowel binnen als buiten Nederland.

  Incasseren zit in onze genen.
  Of het nu gaat om die ene opdracht of om grotere hoeveelheden opdrachten: het is en blijft maatwerk voor ons. U wordt begeleid door een team van goed opgeleide werknemers met lokale marktkennis. Hierdoor kunnen wij snel en effectief overgaan tot het incasseren van uw vordering. Wij brengen dagvaardingen uit, betekenen vonnissen, doen ontruimingen en leggen beslagen. Wij kunnen snel en effectief overgaan tot het incasseren van uw vordering, uw dossier is door u online te volgen via onze inzage module PVU Online.

  PVU Rechtvaardig maatwerk

 • Autobedrijf Schellekens Dongen


    

  Uw Peugeot Specialist & uw BOVAG Service Specialist voor Auto, Caravan en Camper Onderhoud

  Autobedrijf Schellekens is een begrip in Dongen en omstreken. Door onze persoonlijke benadering en informele sfeer in onze showroom en werkplaats, bent u bij ons aan het goede adres.

  Naast Peugeot Specialist zijn wij tevens merkonafhankelijk, zodat wij u alle nieuwe- en gebruikte (bedrijfs-)auto’s kunnen aanbieden en in onderhoud kunnen nemen.

  Tevens verzorgen wij het onderhoud van campers, carvans en aanhangwagens. Op onze site vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze service en onze voorraad auto’s. Mocht u meer willen weten, neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom! Uw kopje koffie staat klaar!

 • Snoeren Bouwmanagement

   

  Snoeren Bouwmanagement is een all-round bouwkundig adviesbureau. Het gehele advies- en coördinatietraject omtrent een bouwproject behoort tot ons takenpakket: van planinitiatief tot de ingebruikneming en daarna het instandhouden. De opdrachtgever geeft daarbij aan of wij het gehele traject begeleiden of juist bij facetten ervan ingeschakeld worden.

 • Van den Bosch makelaars

   

   

  Van den Bosch makelaars

  Van den Bosch makelaars wil zich uitdrukkelijk onderscheiden als de meer actieve full service makelaar voor al uw woonwensen. Om die reden bieden wij al onze relaties de gratis service van HuisZaken aan!

  HuisZaken is een exclusieve dienst in de woningmarkt. Een uniek voordeelpakket voor woningbezitters waarin gemak, kwaliteit en service hand in hand gaan. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van HuisZaken of neem contact met ons op.

 • Vos Capelle

   

  Vos Capelle is een totaalleverancier voor openbaar groen en tuinbouw. Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van bomen, planten en gras. Onze klanten zijn werkzaam in de tuinbouwsector, de groene sector en de particuliere markt.

  Onze sterke punten zijn:

  • Breed pakket van advies tot toepassing of installatie;
  • Relatie gericht en al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner;
  • Actief en betrokken bij onze klanten.
 • VSM - Van Seters Metaaltechniek

   

   

  Van Seters metaaltechniek is een flexibel en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in verspanende techniek. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden en projecten. Van eenvoudig boor- en tapwerk tot complex draai- en freeswerk, zowel conventioneel als cnc. Wij maken alles vanaf tekening en/of voorbeelden, maar ook denken we graag mee als u specifieke wensen hebt om tot een mooi eindresultaat of oplossing te komen.

 • WonenWonen.nl B.V.

   

   

  WORD PARTNER VAN WONENWONEN.NL 
  EN PROFITEER VAN DE VELE VOORDELEN!

  WonenWonen.nl heeft als doel de welvarende consument te informeren en inspireren over de laatste trends op woongebied.

  U verwelkomt deze consument graag als klant. Onze doelen liggen dan ook niet ver van elkaar!

  Door partner te worden van WonenWonen.nl kunnen we onze krachten verenigen en onze doelen nog gemakkelijker bereiken. Als partner profiteert u van een groot aantal voordelen:

  Ook partner worden? neem dan contact met ons op.
  U gaat door hier te klikken naar het juiste formulier.