Golfcentrum Dongen

 Zakelijk golfen9 holes met A-statusGreenfee & arrangementen

Leren golfen

Ik wil leren golfen. Je hebt er al vaker over nagedacht en nu weet je het zeker: ‘ik ga leren golfen’. Nu nog een vereniging waar jij je thuis voelt. Ben je al eens bij Golfcentrum Dongen geweest? Nee? Dan is het een échte aanrader om eens langs te gaan! De golfbaan wordt uitstekend onderhouden en er is ook een oefenbaan aanwezig waar je op je gemak aan je techniek kunt werken. Ook kun je terecht op de 14 afslagplaatsen tellende driving range om aan je drive te werken. ‘Ik wil leren golfen, ook als het slechter weer is, kan dat?’, jazeker kan dat, want 6 van de 14 afslagplaatsen zijn overdekt en de gehele baan is uitstekend verlicht.

Neem contact op Bel ons: 0162 - 32 07 83

Ik wil leren golfen maar ik heb zelf geen spullen, kan dat?

Ook dat kan. Je kunt alles dat je nodig hebt lenen bij het clubhuis. Het enige dat je eigenlijk zelf nog aan moet schaffen zijn voldoende golfballen. Je kunt lessen nemen bij een professionele golfcoach en in de zomer is de 4e les zelfs gratis. Om de kosten te drukken, en omdat het veel gezelliger is, kun je ook samen met een maatje gaan golfen. En heb je niemand om mee te gaan? Geef het dan aan, we gaan dan voor je op zoek naar een golfmaatje, kunnen jullie elkaar een beetje uitdagen.

Starten met golf

Neem contact op om te reserveren

Als jij wilt leren golfen heb je nu geen excuus meer om de telefoon niet te pakken. Geef ons een belletje en reserveer een starttijd op de golfbaan. Heb je nog speciale wensen of dienen we ergens rekening mee te houden? Dan kun je dat meteen aangeven. Bel vandaag nog naar 0162 – 32 07 83. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Voordelig golfen | Aanbiedingen golfbanen | Dagje golfen

Spelen bij Golfcentrum Dongen

Beoordelingen

Golfcentrum Dongen op Leadingcourses.com

Neem contact op