Open Golfdag Golfcentrum Dongen

Lees hier alles over de Open Golfdag Golfcentrum Dongen!

Golfen, te leuk om niet te doen !!

Wil je graag eens ervaren of bovenstaande ook echt het geval is? Kom dan zondag 22 september naar onze Open Golfdag. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur hebben we tal van activiteiten waaraan iedereen kosteloos kan deelnemen.

Ieder jaar proberen we samen met de vereniging en golfschool een breed publiek te trekken om de golfsport onder de aandacht te brengen. Jeugd en volwassenen, beginners en gevorderde golfers, bestaande leden en vrije golfers. Zondag 22 september presenteren we alle mogelijkheden die beschikbaar zijn op Golfcentrum Dongen. Ook nu pakken we net zo groot uit als in april.

 • Gratis golflessen 
 • Gratis spelen van de PAR 3 oefenbaan
 • Rondleiding in golf buggy's over de golfbaan
 • SNAG golf voor de jeugd
 • Diverse wedstrijdjes met prijzen zoals gratis introductiecursus
 • Waardeer je e-range sleutel met €25,00 op en ontvang een bittergarnituur 


Natuurlijk hebben we voor bezoekers van de Open Golfdag tal van leuke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan:

* Lidmaatschap tot 1-1-2021

* Opwaarderen van je e-range sleutel

* Diverse kortingen op golfessen en cursussen

 

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zondag 22 september een kijkje nemen of geef je hier alvast op voor de gratis golflessen. We ontvangen je hartelijk met een heerlijk kopje koffie / thee en een lekkernij. 

Kijk hier voor een impressie van de vorige open dag.

 

Noteer zondag 22 september in je agenda want dan organiseren wij van 11.00 – 17.00 uur de Open Golfdag. Hier moet je bij zijn!! Dit mag je absoluut niet missen !!

 

Maak kennis met golf en volg de gratis golflessen

(ieder uur start er een gratis golfles. Inschrijven is niet nodig)

 

Speciaal voor de jeugd SNAG Golf met golfdiploma

(vrije inloop tussen 12.00 – 15.00 uur)

 

Volg een rondleiding in een golfbuggy over de prachtige golfbaan

(je weet niet wat je ziet, zo’n mooie natuur)

  

Speel gratis op onze PAR 3 oefenbaan

(Voor je korte spel hebben wij speciaal onze PAR 3 oefenbaan)

 

Proeflidmaatschap tot 1-1-2020 voor € 135,00*

(onbeperkt golfen door de weeks op GC Dongen en GC Roosendaal)

 

Speel tot 1-1-2021 onbeperkt golf voor € 875,00*

(onbeperkt golfen op GC Dongen en GC Roosendaal (op GCR € 10,00 in weekend))
(* alleen geldig wanneer je nog niet eerder lid bent geweest van Golfcentrum Dongen)

 

Waardeer je e-range met € 25,00 en ontvang een bittergarnituur

(altijd voldoende oefenen en / of inslaan en zorg dus dat je voldoende tegoed hebt)


Speel deze dag 9 holes greenfe voor € 20,00 inclusief lunch

(alleen bij vooraf reserveren via mail of telefoon (info@golfdongen.nl, 0162 - 32 07 83))

 

 

Voor iedereen van jong tot oud en van beginner tot pro; iedereen is welkom om tijdens de Open Golfdag op zondag 22 september kennis te maken met de golfsport en te ervaren wat Golfcentrum, Golfschool en Golfvereniging Dongen allemaal te bieden heeft. 

Natuurlijk is het leuk om alleen te gaan, maar het is nog veel leuker om samen met vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie de open dag te ervaren. Nodig mensen uit en kom samen naar onze open golfdag. Schrijf je in voor de gratis golfessen, de diverse wedstrijdjes of een rondleiding in buggy over de golfbaan. Er is zoveel te doen en te zien!

Natuurlijk kun je ook alleen komen kijken en een heerlijk drankje drinken op het mooiste en gezelligste terras van Dongen. Zien we je de 22de  op Golfcentrum Dongen?

Tijdens de Open Golfdag is het aan jou om kennis te maken met de golfsport. Maar de Open Golfdag is er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer in zijn/haar handen heeft gehad.

Onze enthousiaste golfprofessionals, medewerkers, leden en vrijwilligers dragen allen hun steentje bij om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de golfsport en de verschillende mogelijkheden die Golfcentrum, Golfschool en of Golfvereniging te bieden heeft.

Tijdens de Open Golfdag kun je informatie verkrijgen over bijvoorbeeld lidmaatschappen, beginnerscursussen en speelmogelijkheden. Daarnaast kun je meedoen aan diverse activiteiten zoals hieronder aangegeven. Voor geen enkele activiteit is een voorinschrijving nodig.

 • uitleg over de basisvaardigheden tijdens de gratis golflessen
 • rondleiding in golfbuggy over de golfbaan
 • gratis spelen van de Par 3 oefenbaan
 • diverse activiteiten voor de jeugd waaronder Snag Golf met een golfdiploma
 • naast deze activiteiten hebben we natuurlijk ook verschillende mooie aanbiedingen.
 • Volwaardig lidmaatschap* (onbeperkt golfen tot 1-1-2021) voor € 875,00 (*alleen als je niet eerder lid bent geweest van Golfcentrum Dongen)
 • opwaarderen van je e-range sleutel met € 25,00 en ontvang een bittergarnituur
 • diverse lespakketten voor zowel beginners als gevorderde golfers

Ben je benieuwd naar onze Open Golfdag of hoe deze eruit ziet? Kijk dan hier naar voor een impressie van de vorige Open Golfdag

Zowel in het voorjaar als in het najaar organiseren wij een Open Golfdag waarbij iedereen die interesse heeft kan komen kennismaken met Golfcentrum, Golfschool en Golfvereniging Dongen. Op zondag 22 september staat de eerstvolgende Open Golfdag gepland.

Alle activiteiten vinden plaats tussen 11.00 – 17.00 uur. Jezelf opgeven of inschrijven is niet nodig. Kom onze kant op wanneer het jou uitkomt en neem vooral je familie, vrienden, kennissen of collega’s mee. Je wordt door ons ontvangen met een lekker kop koffie / thee en lekkernij. Daarna ga je samen plezier maken en ervaren hoe leuk golfen is. Daar zorgen wij voor!

De Open Golfdag vindt plaats op Golfcentrum Dongen, Zandeweg 2 te Dongen. Kijk hier voor een routebeschrijving. Bij aankomst kun je je auto parkeren op ons parkeerterrein en jezelf melden in het clubhuis.

In het clubhuis kun je jezelf opgeven voor de verschillende activiteiten zoals de gratis golfessen, rondleiding over de golfbaan of de verschillende wedstrijdjes.