Golfcentrum Dongen

 Zakelijk golfen9 holes met A-statusGreenfee & arrangementen

Golfvereniging Breda

Golfcentrum Dongen is een leuke golfvereniging die op een prachtige locatie tussen Breda en Tilburg in ligt. Ingebed in het prachtige Brabantse landschap kunnen golfliefhebbers van alle niveaus hier hun hart ophalen. Verbeter je techniek op de oefenbaan of de driving range of neem lessen van een professionele golfcoach. Wil je gewoon lekker een potje golfen of ben je op zoek naar een plek om zakelijke klanten te ontmoeten? Reserveer dan een starttijd door contact op te nemen met Golfcentrum Dongen.

Neem contact op Bel ons: 0162 - 32 07 83

Golfvereniging tussen Breda en Tilburg die hoog scoort op de lijst!

Wist je dat Leadingcourses.com deze golfvereniging tussen Breda en Tilburg in heeft uitgeroepen tot de op een na beste golfvereniging van Nederland op het gebied van prijs-kwaliteit? En ook wat betreft gastvrijheid staat Golfcentrum Dongen op de 8ste plek van Nederland. Dat is zeker de moeite om eens te proberen, nietwaar? Het onderhoud van de golfbaan is onberispelijk en de baan is vrijwel altijd goed bespeelbaar. Combineer dat met de Brabantse gastvrijheid en een goede kaart met lunchgerechten en borrelhapjes. Zo heb je een gouden combinatie te pakken!

Starten met golf

Kom je snel kijken?

Vanuit zowel Breda als vanuit Tilburg is deze golfvereniging makkelijk bereikbaar. We ontvangen je dan ook graag en hartelijk in ons clubhuis, de 19de hole. Kom je meteen een rondje golfen? Bel dan van tevoren wanneer je op de 9 holes baan wilt spelen. Kom je oefenen om je techniek te verbeteren? Dan is reserveren niet nodig. Voor het reserveren van een starttijd kun je bellen naar telefoonnummer 0162 – 32 07 83. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Leren Golfen | Voordelig golfen | Aanbiedingen golfbanen

Spelen bij Golfcentrum Dongen

Beoordelingen

Golfcentrum Dongen op Leadingcourses.com

Neem contact op