Golfcentrum Dongen

 Zakelijk golfen9 holes met A-statusGreenfee & arrangementen

Golfclinic

Lijkt het je leuk om een golfclinic te volgen in Brabant? Bij Golfcentrum Dongen kun je voor een aantrekkelijke prijs een golfcursus volgen op de 9 holes tellende baan. Landelijk aangelegd, en opgaand in de omliggende natuur, staat een cursus golf bij Golfcentrum Dongen garant voor een leuke uitdaging in de buitenlucht. Boek je golfclinic vandaag nog door contact op te nemen!

Neem contact op Bel ons: 0162 - 32 07 83

Golfclinic: doe het alleen of samen met een maatje

Je kunt een golfcursus in je eentje volgen, maar misschien is het nog wel leuker om het samen met een maatje te doen. Een cursus golf kun je inplannen met een maximum van 4 personen. Dat is overigens een goedkoper, omdat je dan de kosten kunt delen. Over goedkoop gesproken, wist je dat als je in de zomer een golfclinic volgt je de 4e les gratis krijgt? Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om aan je techniek te komen werken bij Golfcentrum Dongen!

Starten met golf

Verbeter je techniek met behulp van een ervaren professional

Met een golfcursus ga je samen met een ervaren golfer werken aan het verbeteren van je techniek. Alle technieken komen aan bod, zoals de swing, pitch, putten, bunker en chip. Samen ga je tijdens de eerste les het nulpunt vaststellen. Gedurende de golfcursus wordt er gewerkt aan je verbeterpunten zodat jij straks vrienden, collega’s en/of zakenpartners versteld kunt laten staan van jouw golftechniek.

Reserveer nu een plaats voor een golfclinic

Je kunt een plaats voor de golfcursus reserveren door even te bellen met Golfcentrum Dongen. Wil je het liefste met een maatje spelen, maar heb je niemand kunnen vinden die met je meegaat? Dan gaan wij ons best doen om je te koppelen aan een golfmaatje. Dat speelt toch lekkerder omdat je elkaar dan een beetje uit kunt dagen. Reserveren doe je door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0162 – 32 07 83.

Andere bezoekers bekeken ook:

Golf Tilburg | Golfarrangement | Golfbanen Brabant

Spelen bij Golfcentrum Dongen

Beoordelingen

Golfcentrum Dongen op Leadingcourses.com

Neem contact op