Golfcentrum Dongen

 Zakelijk golfen9 holes met A-statusGreenfee & arrangementen

Golfbanen Brabant

Van alle golfbanen in Noord Brabant staat Golfcentrum Dongen momenteel op de 8ste plaats van op het gebied van gastvrijheid bij Leadingcourses. Een potje golfen bij dit golfcentrum in Brabant is niet alleen gezellig, qua prijs-kwaliteitverhouding scoort Golfcentrum Dongen als 2e van Nederland! Kom zelf ervaren hoe het is om te golfen op een van de beste golfbanen die Noord Brabant u te bieden heeft.

Neem contact op Bel ons: 0162 - 32 07 83

Ontstressen op een van de meest gezellige golfbanen van Noord Brabant

Niets is zo lekker als even lekker een balletje slaan op de green om je hoofd leeg te maken. Golfen bij Golfcentrum Dongen is extra rustgevend, omdat de baan is aangelegd in overeenstemming met de mooie natuur van Brabant. Je waant je bijna in de natuur, maar dan met volle, strak aangelegde greens waarop je uitstekend kunt golfen. De keuze is daarbij ook nog eens lekker uitgebreid. Zo kun je kiezen voor:

En we worden natuurlijk voor niets tot de meest gezellige golfbanen in Noord Brabant gerekend. Na het golfen kunt u bij Golfcentrum Dongen lekker ontspannen bij de 19de hole, het leukste clubhuis van Brabant! Hier kunt u op het zonovergoten terras genieten van een speciaalbiertje, ook alcoholvrij voor de mensen die nog moeten rijden, en kunt u terecht voor een smakelijke lunch of uitgebreid diner. Ieder week staat er een nieuwe daghap op het menu.

Starten met golf

Kies voor een arrangement of neem lessen

Je kunt bij Golfcentrum Dongen ook gebruikmaken van verschillende arrangementen waarbij je rondje golf wordt gecombineerd met een lunch of diner. Deze arrangementen kun je ook afsluiten wanneer je met meerdere mensen langskomt. Dan is het wel aan te raden om hiervoor eerst even te bellen. Heb je nog nooit gegolfd? Dan laten we je bij Golfcentrum Dongen zeker niet aan je lot over. Zo kun je alle materialen die je nodig hebt, zoals golfclubs, kosteloos lenen bij het clubhuis. En als je je techniek wilt verbeteren, kun je ook kiezen voor een golfclinic onder leiding van een professionele en ervaren golfcoach.

Reserveer de starttijd

Bel met Golfcentrum Dongen om een starttijd af te spreken. We zorgen dan dat alles klaarstaat zodat je meteen af kunt slaan. Reserveren doe je door te bellen naar 0162 – 32 07 83. Wil je gebruikmaken van de oefenbaan? Dan hoef je geen starttijd af te spreken. Je kunt hier in de zomermaanden van maandag tot en met donderdag lekker lang terecht van 08.00 tot 21.00 en van vrijdag tot en met zondag van 08.00 tot 18.00. In de winter is de oefenbaan wel een uurtje eerder dicht.

Andere bezoekers bekeken ook:

Golfvereniging Breda | Leren Golfen | Voordelig golfen

Spelen bij Golfcentrum Dongen

Beoordelingen

Golfcentrum Dongen op Leadingcourses.com

Neem contact op