Golfcentrum Dongen

 Zakelijk golfen9 holes met A-statusGreenfee & arrangementen

Golfarrangement

Met een golfarrangement kun je bij Golfcentrum Dongen een starttijd reserveren op de golfbaan. En dat is nog niet alles. Het zou natuurlijk geen golfarrangement zijn als je daarna niet nog even bij het gezellig clubhuis kunt genieten van een hapje en een drankje. Je kunt ook voor een golfarrangement met een grotere groep kiezen. Dan is het wel verstandig om eerst even te bellen zodat je het aantal personen en je wensen door kunt geven. Kijk op de website voor de verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Wil je iets speciaals? Laat het dan vooral weten!

Neem contact op Bel ons: 0162 - 32 07 83

Kies voor een volledig verzorgd golfarrangement

Een golfarrangement bestaat bij Golfcentrum Dongen uit meer dan enkel een golfbaan reserveren. We zorgen ervoor dat jij en je gezelschap niets te kort komen. Het materiaal wordt voor je geregeld, je start op de tijd die je wilt en naderhand ga je lekker eten in het clubhuis. Zijn er speciale dieetwensen of allergieën? We houden er rekening mee. Wil je een golfbaan reserveren voor een les? We regelen het voor je. Wil je eerst oefenen op de oefenbaan? Ook dat regelen we voor je. Bij Golfcentrum Dongen voel je je volledig thuis!

Starten met golf

Bel voor het reserveren van een golfbaan

Wil jij een golfbaan reserveren bij Golfcentrum Dongen? Bel dan nu met telefoonnummer 0162 – 32 07 83 om te kijken welke starttijden er beschikbaar zijn. Je kunt dan meteen eventuele speciale wensen doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Geef ook aan of we materiaal voor je klaar moeten zetten. Tot snel bij Golfcentrum Dongen!

Andere bezoekers bekeken ook:

Golfclinic | Golfvereniging Breda | Leren Golfen

Spelen bij Golfcentrum Dongen

Beoordelingen

Golfcentrum Dongen op Leadingcourses.com

Neem contact op