Golfcentrum Dongen

 Zakelijk golfen9 holes met A-statusGreenfee & arrangementen

Golf Tilburg

Een potje golf spelen in de omgeving van Breda en Tilburg? Kom naar Golfcentrum Dongen en speel een rondje (of twee) op de uitdagende 9 holes baan met A-status! Maak daarbij gebruik van uitstekende service en een zeer klantvriendelijke instelling. De baan is opgenomen in de omliggende natuur wat zorgt voor net dat beetje extra ‘joie de vivre’ tijdens het spelen. Na het spelen biedt het clubhuis, de 19de hole, meer dan genoeg vertier. Je rondje golf in de regio Breda, Tilburg krijgt een hele nieuwe lading na een bezoek aan Golfcentrum Dongen.

Neem contact op Bel ons: 0162 - 32 07 83

Werken aan je techniek tijdens een potje golf tussen Breda en Tilburg in

Dongen ligt precies tussen Breda en Tilburg in waardoor het golfcentrum vanuit beide plaatsen gemakkelijk te bereiken is voor een gezellig potje golf. Maar het is natuurlijk niet alleen maar gezellig, er moet ook gewerkt worden! Werken aan je techniek welteverstaan. Oefen je drive op de compleet verlichte driving range met maar liefst 14 afslagplaatsen of til je complete techniek naar een hoger niveau door golflessen te nemen bij een professionele golfcoach. Samen met de coach schaaf jij je techniek bij en krijg je handvatten aangereikt waarmee jij boven jezelf uitstijgt.

Starten met golf

Meer informatie? Bel gerust met Golfcentrum Dongen!

Heb je nog specifieke vragen waarvan je het antwoord niet kunt vinden op de website? Of wil je een starttijd reserveren op de baan? Neem contact met Golfcentrum Dongen en laat je volledig bijpraten. Contact opnemen doe je via 0162 – 32 07 83. Zien we je binnenkort verschijnen op onze green?

Andere bezoekers bekeken ook:

Golfbanen Brabant | Golfclinic | Golfvereniging Breda

Spelen bij Golfcentrum Dongen

Beoordelingen

Golfcentrum Dongen op Leadingcourses.com

Neem contact op