De golfbaan

De golfbaan

Welkom op de website van Golfcentrum Dongen. Een landelijk aangelegde 9 holes golfbaan die opgaat in de omliggende Brabantse natuur.

Golfcentrum Dongen is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen en heeft in een relatief kort tijdbestek een enorme vooruitgang geboekt. Door er met het onderhoud bovenop te zitten heb je niet in de gaten dat je te maken hebt met een betrekkelijke jonge golfbaan. Fairways en greens worden met regelmaat gemaaid en zitten vol in het gras. Met op de juiste plaatsen waterpartijen en mooie maar makkelijk bespeelbare rough bestaande uit helmgras, maakt het dat je na het spelen tot de conclusie komt dat het heerlijk genieten is in het mooie Brabantse land.

Voor en na het golfen kun je gebruik maken van ons gezellige clubhuis met zonovergoten terras. Dit is zondermeer de plek waar het onder het genot van een drankje of hapje eten heerlijk toeven is. Wat te denken van één van onze heerlijke speciaal biertjes? Of een hapje van de kleine kaart?

Kom je na de ronde tot de conclusie dat er nog wel wat geschaafd mag worden aan de techniek, dan ben je bij Golfschool Dongen aan het juiste adres. Onze PGA professionals geven je volgens het NGF 9- stappenplan de juiste handvatten om die stap naar voren te maken.

Conclusie is dat wij een zeer complete golfbaan zijn waarbij plezier en Brabantse gezelligheid voorop staan. Kom langs en ervaar hoe u zichzelf thuis voelt.

 • 9 holes PAR 36 baan

  De golfbaan van Golfcentrum Dongen is een uiterst plezierige, vriendelijke en uitdagende 9-holes baan met A-status. Zowel voor de gevorderde als de beginnende golfer is de baan interessant. Door de verschillende manieren van spelen kan iedereen uit de weg op de golfbaan van Golfcentrum Dongen.

  De golfbaan bestaat uit 9 holes PAR 36 waarbij de lengte van de holes varieert tussen 115 meter Par 3 (hole 2) en 525 meter Par 5 (hole 2). Zowel lengte als nauwkeurigheid in je spel is erg belangrijk. Door de subtiel aangelegde waterpartijen en rough langs de fairways word je als golfer stevig op de proef gesteld. Aan jou om de uitdaging aan te gaan.

  Je bent als greenfee speler van harte welkom op Golfcentrum Dongen. Je betaalt slechts € 22,50 voor 9 holes door de weeks en € 27,50 in het weekend. Wanneer je graag 18 holes speelt betaal je door de weeks € 37,50 en € 42,50 in het weekend. Je kan als greenfee speler ook een flight van 4 boeken. Voor € 127,50 door de weeks en € 145,00 in het weekend speel je dan 18 holes. Aan jezelf om te bepalen met hoeveel personen je de flight wil vullen. Natuurlijk geldt er een maximum van 4 personen per flight.

  Op dit moment hebben wij nog geen online boekingssysteem voor starttijden. Je kan een email sturen naar info@golfdongen.nl of bellen met 0162 - 32 07 83 voor het boeken van een starttijd.

  Wij kijken er naar uit je te mogen ontvangen.

  Openingstijden voor de PAR 36 baan zijn als volgt

  Zomermaanden (april t/m september)                              Wintermaanden (oktober t/m maart)    

  Maandag t/m donderdag 08.00 - 21.00 uur                       Maandag t/m donderdag 08.00 - 20.00 uur
  Vrijdag t/m zondag 08.00 - 18.00 uur                               Vrijdag t/m zondag 08.00 - 17.00 uur

 • 6 holes PAR 3 oefenbaan

   

  Naast de PAR 36 grote baan heeft Golfcentrum Dongen een prachtige PAR 3 oefenbaan waar je naar hartenlust het spelletje kan spelen. De lengte van de holes variëren van 40 tot 143 meter en zijn compleet aangelegd met alle hindernissen die je op een PAR 36 baan ook tegenkomt. Fairway, bunkers, rough, water en hoge bomen. Alles is aanwezig.

  Voor het spelen van deze baan heb je niets nodig. Heb je nog nooit gegolft? Geen probleem! Ook dan mag je naar hartenlust het spelletje komen spelen. Speel je al langer, maar wil je snel een rondje spelen of het korte spel oefenen? Speel dan de PAR 3 oefenbaan. De oefenbaan is toegankelijk voor iedereen. Baanpermissie is niet nodig.

  Wanneer je niet in het bezit bent van materiaal, dan kun je dit kosteloos lenen. Vraag in het clubhuis naar de juiste clubs en ga lekker spelen. Let op: je mag niet met driving range ballen spelen. Zog dus dat je zelf ballen meeneemt of aanschaft.

  Voor het spelen van de PAR 3 oefenbaan heb je geen starttijd nodig. Kosten voor een hele dag gebruik maken van deze oefenbaan zijn € 7,00 p.p.

   

  Openingstijden PAR oefenbaan

  Zomermaanden (april t/m september) 

  • Maandag t/m donderdag 08.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag 08.00 - 18.00 uur

  Wintermaanden (oktober t/m maart)

  • Maandag t/m donderdag 08.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag 08.00 - 17.00 uur

   

 • Drivingrange

  De faciliteiten van de drivingrange van Golfcentrum Dongen bestaan uit een compleet verlichte drivingrange met in totaal 14 afslagplaatsen waarvan 6 overdekt, een grote putting green met 9 holes en een grote chipping green met 3 verschillende vlaggen. Voor het gebruik van een oefenbunker kun je naar de PAR 3 oefenbaan lopen.

  Op de drivingrange hebben wij two piece ballen die gelijk zijn aan de wedstrijdballen. Je slaat dus net zo ver als wanneer je in de baan met je eigen ballen speelt. In combinatie met verschillende targets (o.a. vlaggen, gong, rugby goal) maakt het de drivingrange zeer compleet en uitermate geschikt om te oefenen.

  Gebruik van de drivingrange en al haar faciliteiten is gratis. Evenals het materiaal dat je wilt lenen. Denk hierbij aan de golfclubs putter, ijzeren 7, 9 en sw.

  Voor het gebruik van de ballen raden wij aan gebruik te maken van een e-range sleutel. Op deze sleutel zet je een tegoed waarmee je ballen uit de automaat kan halen. Is je tegoed op, dan kun je hem opwaarderen.

   

  Kosten hiervoor zijn als volgt:

  • Eenmalig borg voor de sleutel € 5,00
  • Pakket 1 (€ 10,00) 10 credits á 24 ballen prijs per credit € 1,00
  • Pakket 2 (€ 25,00) 31 credits á 24 ballen prijs per credit € 0,80
  • Pakket 3 (€ 50,00) 77 credits á 24 ballen prijs per credit € 0,65
  • Pakket 4 (€ 100,00) 200 credits á 24 ballen prijs per credit € 0,50

  Natuurlijk is het mogelijk om losse credits te kopen zonder dat je gebruik maakt van de e-range sleutel. De kosten bedragen dan € 1,50 per credit.

   

  Openingstijden drivingrange

  Zomermaanden (april t/m september) 

  • Maandag t/m vrijdag 08.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag t/m zondag 08.00 - 18.00 uur

  Wintermaanden (oktober t/m maart)

  • Maandag t/m donderdag 08.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag 08.00 - 17.00 uur

   

 • De 19de hole

  Het uitgebreide clubhuis met zonovergoten terras is niet alleen toegankelijk voor golfers. Natuurlijk zijn niet-golfers ook van harte welkom voor een drankje en een hapje.

  Wanneer je 9 of 18 holes hebt gespeeld is het heerlijk om op het terras of in ons ruime clubhuis nog even lekker na te genieten van al die indrukken die je in de baan hebt opgedaan. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje.

  Ben je lekker aan een fietstocht bezig? Stap dan af en bestel één van onze speciaal biertjes voordat je je fietstocht weer vervolgt. Even ontspannen, lekker biertje bij de hand en dan dat uitzicht over de golfbaan en het Brabantse landschap. Dat is pas genieten!

  Ook voor de lekkere trek kun je bij ons terecht. Kom tussen de middag lekker lunchen met collega’s, vrienden of familie. Vergeet alles, zet je verstand op nul en ontspan. Geniet van de omgeving en de rust.

  Voor de golfers hebben we de wekelijks wisselende daghap en onze arrangementen. Kom je met een grotere groep en heb je speciale wensen? Neem contact op via ons contact formulier en we bespreken persoonlijk je wensen door.

  Benieuwd naar een eerste indruk? Bekijk dan onze menu kaart, bierkaart en dranken kaart.

   

  Speciaal Bier

   

  Drankenkaart

   

  Lunch & Diner

   

   

 • HCP tabellen
 • Baanreglement

  Baanreglement Golfcentrum Dongen

 • De golfbaan

  Wordt mede mogelijk gemaakt door Snoeren Bouwmanagement.

  Snoeren Bouwmanagement is een all-round bouwkundig adviesbureau. 
  Het gehele advies- en coördinatietraject omtrent een bouwproject behoort tot hun takenpakket.

  W: www.snoeren.nl

   


   

   


  Wordt mede mogelijk gemaakt door VitrumNet.

  VitrumNet exploiteert een 100% in eigendom zijnde glasvezelnetwerk.

  Naast glasvezelverbindingen levert VitrumNet ook andere vormen van connectiviteit.

  Naast connectiviteit is VitrumNet ook de partner voor ICT product en dienstverlening.

  Of het nu gaat om eigen datacenter oplossingen, cloud, voip telefonie of

  development en projectleiding op ICT trajecten. 

  W: www.vitrumnet.nl

   

   


   


   

      

  wordt mede mogelijk gemaakt door FMG Reclame B.V. 

  FMG Reclame is een professioneel verlengstuk van uw commerciële doelstelling.

  Of het nu gaat om verbetering van uw omzet en rendement.

  Of advies op het gebied van reclame, marketing, verkoop of communicatie:

  uw uitdaging is de onze!

  W: www.fmggroep.nl 

      


 • Tarieven & Openingstijden

  Tarieven Golfcentrum Dongen

  • 9 holes greenfee door de weeks p.p. € 22,50
  • 9 holes greenfee weekend p.p. € 27,50
  • 18 holes greenfee door de weeks p.p. € 37,50
  • 18 holes greenfee weekend p.p. € 42,50
  • 18 holes greenfee 4 pers. door de weeks € 127,50 (in 1 flight)
  • 18 holes greenfee 4 pers. weekend € 145,00 (in 1 flight)
  • 6 holes PAR 3 oefenbaan greenfee p.p. € 7,00
  • Gebruik drivingrange en materiaal € 0,00
  • Ballen drivingrange met e-range sleutel vanaf € 0,50 per 24 ballen
  • Ballen drivingrange zonder e-range sleutel € 1,50 per 24 ballen

  Op dit moment hebben wij nog geen online boekingssysteem voor starttijden. Je kan een email sturen naar info@golfdongen.nl of bellen met 0162 - 32 07 83 voor het boeken van een starttijd.

  Openingstijden

  Zomermaanden (april t/m september)

  • Maandag t/m donderdag 08.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag 08.00 - 18.00 uur

  Wintermaanden (oktober t/m maart)

  • Maandag t/m donderdag 08.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag 08.00 - 17.00 uur
 • Baan status