Maak je keuze! Doe mee!

 

 
 • Schnitzel & trainen

   

  Iedere dinsdagavond kun je vanaf 17.30 uur een overheerlijke Wiener Schnitzel met friet, salade en peper-, champignon- of zigeunersaus eten en vervolgens trainen op de drivingrange. Onbeperkt ballen zijn beschikbaar op de drivingrange omdat we de ballenautomaat gewoon open zetten. Daarnaast de drivingrange is met de LED verlichting helemaal up-to-date.

  Schnitzel & trainen (incl. onbeperkt ballen)  € 12,50 p.p.

  Daarnaast is er op alle oneven weken vanaf 19.00 uur een golfprofessional aanwezig om je op weg te helpen. Hoe en wat kun je het beste trainen? De professional legt dit aan je uit.

  Het is niet nodig om jezelf voor Schnitzel & Trainen aan te melden of te reserveren. Er is altijd plek op de drivingrange en in ons gezellige clubhuis of serre.

   

   f
 • Practice makes perfect!!

  Zoals ieder jaar zijn we inmiddels ook weer gestart met de wintertrainingen. Iedere twee weken (oneven weken) kun je vanaf 19.00 uur op de drivingrange terecht om te trainen onder begeleiding van de golfprofessional. Zomaar doelloos ballen slaan heeft weinig zin. De golfprofessional geeft aan hoe en wat je het beste kunt trainen.

  Trainen o.b.v. de Golfpro (incl. onbeperkt ballen)  € 5,00 p.p.

  Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf een hapje te eten. Heb je geen zin om te koken?  Eet dan voor de training de heerlijke Wiener Schnitzel met friet, salade en peper-, champignon- of zigeunersaus. Deelname aan de trainingsavond + Wiener Schnitzel + onbeperkt ballen + begeleiding van de golfprofessional kost slechts € 12,50.

  Inschrijven of reserveren is niet nodig. We meer dan genoeg ruimte op onze verlichte drivingrange en gezellige clubhuis of serre!!

  Data

  • Dinsdag 24 oktober                
  • Dinsdag 7 november
  • Dinsdag 21 november
  • Dinsdag 5 december
  • Dinsdag 19 december
  • Dinsdag 2 januari                 
  • Dinsdag 16 januari               
  • Dinsdag 30 januari               
  • Dinsdag 13 februari              
  • Dinsdag 27 februari              
  • Dinsdag 13 maart

   

   f
 • Practice in winter & Play in summer!!

  "Golfschool Dongen is een PGA erkende Golfschool. Dit kwaliteitskeurmerk wordt alleen aan golfscholen toegekend wanneer de lessen worden verzorgd door PGA geschoolde golfprofessionals die werken volgens het NGF 9-stappenplan en zich daarnaast jaarlijks bijscholen om zodoende up to date te blijven m.b.t. het lesgeven en coachen op ieder niveau.

  De accommodatie bestaat uit een driving-range met 14 verlichte afslagplaatsen waarvan 6 overdekt. Daarnaast beschikt de golfschool o.a. over een afgeschermde lesruimte met de mogelijkheid tot video-lessen, een putting-green, een chipping-green, een oefenbunker en een 6 holes Par-3-baan.

  De winter is het moment om aan je techniek te werken. Evalueer afgelopen seizoen en stel nieuwe doelstellingen voor het nieuwe seizoen. Golfschool Dongen beschikt over de juiste faciliteiten om deze doelstellingen te bereiken. Maak een afspraak met de golfprofessional voor de winterleskaart. Je ontvangt 7 lessen (van 50 minuten) voor de prijs van 5. Na een uitgebreide intake (nul-meting) maakt de golfprofessional in overleg een lesplanning met bijbehorend oefenprogramma.

  Je ontvangt de feedback via de golfacademie.nl.

   

  1 pers. 7 lessen van 50 minuten € 275,00 p.p.

  2 pers. 7 lessen van 50 minuten € 137,50 p.p

  3 pers. 7 lessen van 50 minuten € 105,00 p.p.

  4 pers. 7 lessen van 50 minuten € 87,50 p.p.

  5 pers. 7 lessen van 50 minuten € 75,00 p.p.