Maak je keuze! Doe mee!

 

 
 • Schnitzel & trainen

   

  Iedere dinsdagavond kun je vanaf 17.30 uur een overheerlijke Wiener Schnitzel met friet, salade en peper-, champignon- of zigeunersaus eten en vervolgens trainen op de drivingrange. Onbeperkt ballen zijn beschikbaar op de drivingrange omdat we de ballenautomaat gewoon open zetten. Daarnaast de drivingrange is met de LED verlichting helemaal up-to-date.

  Schnitzel & trainen (incl. onbeperkt ballen)  € 12,50 p.p.

  Daarnaast is er op alle oneven weken vanaf 19.00 uur een golfprofessional aanwezig om je op weg te helpen. Hoe en wat kun je het beste trainen? De professional legt dit aan je uit.

  Het is niet nodig om jezelf voor Schnitzel & Trainen aan te melden of te reserveren. Er is altijd plek op de drivingrange en in ons gezellige clubhuis of serre.

   

   f
 • Voorjaars Golflessen voor € 67,50 p.p

  Haal je clubs weer uit het vet!! Het nieuwe seizoen gaat beginnen…

  De lente is weer begonnen. Nog een paar weken en dan is de golfbaan weer op zijn best. De natuur komt weer tot leven met fairways vol in het gras, mooie snelle greens en al het jonge groen aan de bomen. Zorg dat je er klaar voor bent.

  Vanaf april gaan de voorjaars golflessen weer van start. Robbert en Corina geven je in 5 lessen van 50 minuten de handvatten zodat je met plezier gaat golfen. Aan bod komen alle basisslagen waarbij invulling of aanpassing vanuit de groep wenselijk is. Niet iedereen heeft dezelfde wensen.

  Voorop staat plezier, gezelligheid en progressie. Robbert en Corina geven duidelijk les in een gezellige groep van 5 personen zodat er genoeg aandacht is voor iedere golfer om de nodige progressie te boeken.

  Overzicht van de lessen:

  • Les 1: Putten (techniek en coursemanagement)
   • Les 2: Chippen (clubkeuze en techniek)
   • Les 3: Pitchen (tot 60 mtr. v/d de green)
   • Les 4: Bunker (verschillende liggingen)
   • Les 5: Swing ijzers en houten


  Kosten voor het programma van 5 golflessen bedragen € 67,50 p.p. inclusief onbeperkt oefenballen tijdens de lessen en 5 consumpties (koffie / thee / fris / normaal biertje).

  Je ontvangt een bevestiging wanneer er een groep gevormd is. Zelf een groep van 5 aanmelden kan natuurlijk ook.

  Voor vragen over deze lessen kun je altijd contact met ons opnemen via info@golfschooldongen.nl of bellen met Robbert 06-50525154

   

  Inschrijven voor deze lessen kan hier