Maak je keuze! Doe mee!

 

 
 • Golf & BBQ

  Golf & BBQ

  Vanaf dinsdag 1 mei steken we wekelijks om 17.00 uur de BBQ aan en kan iedereen aanschuiven zonder van te voren te reserveren. Wil je voor of na de BBQ een rondje golfen? Dan hebben we voor de greenfee spelers een hele aantrekkelijke aanbieding.

   

  BBQ & 9 holes greenfee voor slechts € 32,50 p.p.

   

   

   

  Natuurlijk kun je ook aanschuiven zonder dat je een rondje golft. Voor € 17,50 eet je heerlijk mee met de BBQ die uit verschillende heerlijke stukken vlees, verschillende salades, brood, sausjes en frietjes bestaat. Wij beloven dat je niet met honger naar huis zal gaan.

  Wil je op het mooiste terras van Dongen genieten van de natuur, een heerlijk drankje en de uitgebreide BBQ? Kom langs en schuif aan.

   

 • Voorjaars Golflessen voor € 67,50 p.p

  Haal je clubs weer uit het vet!! Het nieuwe seizoen gaat beginnen…

  De lente is weer begonnen. Nog een paar weken en dan is de golfbaan weer op zijn best. De natuur komt weer tot leven met fairways vol in het gras, mooie snelle greens en al het jonge groen aan de bomen. Zorg dat je er klaar voor bent.

  Vanaf april gaan de voorjaars golflessen weer van start. Robbert en Corina geven je in 5 lessen van 50 minuten de handvatten zodat je met plezier gaat golfen. Aan bod komen alle basisslagen waarbij invulling of aanpassing vanuit de groep wenselijk is. Niet iedereen heeft dezelfde wensen.

  Voorop staat plezier, gezelligheid en progressie. Robbert en Corina geven duidelijk les in een gezellige groep van 5 personen zodat er genoeg aandacht is voor iedere golfer om de nodige progressie te boeken.

  Overzicht van de lessen:

  • Les 1: Putten (techniek en coursemanagement)
   • Les 2: Chippen (clubkeuze en techniek)
   • Les 3: Pitchen (tot 60 mtr. v/d de green)
   • Les 4: Bunker (verschillende liggingen)
   • Les 5: Swing ijzers en houten


  Kosten voor het programma van 5 golflessen bedragen € 67,50 p.p. inclusief onbeperkt oefenballen tijdens de lessen en 5 consumpties (koffie / thee / fris / normaal biertje).

  Je ontvangt een bevestiging wanneer er een groep gevormd is. Zelf een groep van 5 aanmelden kan natuurlijk ook.

  Voor vragen over deze lessen kun je altijd contact met ons opnemen via info@golfschooldongen.nl of bellen met Robbert 06-50525154

   

  Inschrijven voor deze lessen kan hier