Maak je keuze! Doe mee!

 

 

Iedere dinsdagavond kun je vanaf 17.30 uur een overheerlijke Wiener Schnitzel met friet, salade en peper-, champignon- of zigeunersaus eten en vervolgens trainen op de drivingrange. Onbeperkt ballen zijn beschikbaar op de drivingrange omdat we de ballenautomaat gewoon open zetten. Daarnaast de drivingrange is met de LED verlichting helemaal up-to-date.

Schnitzel & trainen (incl. onbeperkt ballen) € 12,50 p.p.

Het is niet nodig om jezelf voor Schnitzel & Trainen aan te melden of te reserveren. Er is altijd plek op de drivingrange en in ons gezellige clubhuis of serre.

 

 

 

 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk toch? Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen.

De professional neemt eerst de tijd voor een uitgebreide nul-meting.  Aan de hand van deze nul-meting analyseren wij je golfspel en formuleren we daaruit je verbeterpunten. Door middel van de wintertrainingen en je eigen trainingsinzet zorgen wij voor het behalen van je golfdoelen.

De wintertraining bestaat uit 7 momenten van 50 minuten waarin alle verbeterpunten aan bod komen. Denk aan swingtechniek, korte spel met verschillende clubs en moeilijke liggingen, coursemanagement of zelfs fysiek.

Natuurlijk is alleen maar alleen. Zoek een golfmaatje zodat je elkaar stimuleert om te blijven trainen. Voor je het weet begint het nieuwe seizoen al weer.

1 persoon € 285,00 p.p. (€ 41,00 ipv € 52,50 p.p.per les)

2 personen € 142,50 p.p. (€ 20,50 ipv € 28,50 p.p.per les)

3 personen € 110.00 p.p. (€ 16,00 ipv € 22,00 p.p.per les)

4 personen € 90,00 p.p. (€13,00 ipv € 18,00 p.p.per les)

5 personen € 80,00 p.p. (€11,50 ipv € 16,00 p.p.per les)

Maak voorafgaand aan de winterleskaart geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak met de professional voor de spelanalyse. Daarna kun je in overleg met de professional de 7 trainingen van 50 minuten inplannen.

Is het al even geleden dat je meer dan 36 stablefordpunten hebt gehaald wedstrijd?

Wordt het steeds lastiger om je handicap te spelen, laat staan te verbeteren?

Is het al weer even geleden dat je een golfles hebt gehad?

Sta je ook doelloos ballen te slaan op de drivingrange?

Schrijf je dan nu in voor de opfris golflessen! Gezellig in een groep van 5 golfers ga je iedere week 50 minuten met de golfprofessional aan de slag. Met zijn allen de puntjes op de i zetten en je krijgt handvatten voor het oefenen. Na de les alles laten bezinken tijdens het nuttigen van een heerlijke consumptie op ons zonovergoten terras.

Als het niet is om je handicap te verlagen, dan wel om je huidige handicap weer een keer te spelen, om vervelende blessures te voorkomen of om in ieder geval weer spelplezier uit je rondje golf te halen.

Overzicht van de lessen (voorstel):

  • Les 1: Putten (techniek en coursemanagement)
  • Les 2: Chippen (basis techniek en clubkeuze)
  • Les 3: Pitchen (tot 60 mtr. tot de green
  • Les 4: Bunker (verschillende liggingen)
  • Les 5: Swing ijzers en houten

Kosten voor het programma van 5 golflessen bedragen € 67,50 p.p. inclusief onbeperkt oefenballen tijdens de lessen en 5 consumpties (koffie / thee / fris of normaal biertje). Dit bedrag is op basis van 5 personen.

Je kan jezelf met een groep van 5 aanmelden. Ook met 4 personen is zijn deze lessen mogelijk. Dan zijn de kosten € 79,00 p.p.

Voor vragen over deze lessen kun je altijd contact met ons opnemen via info@golfschooldongen.nl of bellen met Robbert 06-50525154.

Is binnenkort je zoon of dochter jarig en wil je een uniek kinderfeestje? Dan is een golfclinic speciaal voor kinderen van 5 tot 15 jaar de perfecte invulling! En het mooiste is....... ervaring is
niet nodig.

Kinderfeestje voor de allerkleinste 5 t/m 7 jaar (duur 1 uur) waarbij met SNAG clubs en tennis ballen een circuit met leuke spelletjes en een wedstrijd wordt gespeeld. Plezier staat voorop! 
Voor €12,50 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na afloop)

Kinderfeestje vanaf 8 jaar (duur 1 uur) waarin alle slagen met golfclubs en golfballen aan bod komen en afsluiten met een wedstrijdje. € 14,50 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na
afloop)

Kinderfeestje op de PAR-3 oefenbaan. Vanaf 8 jaar (duur 1,5 uur) waarbij ze na het oefenen van de slagen een Hole gaan spelen op de PAR-3 oefenbaan en een wedstrijd spelen “beat the pro”. Voor € 20,00 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na afloop).

Minimaal aantal kinderen is 8 en maximaal 12 kinderen. De golfclinic is onder begeleiding van de golfprofessional. Duur van de clinic bedraagt 1 of 2 uur en is inclusief ontvangst, golfles en afsluiting met frietjes.

Voor vragen over deze leuke kinderfeestjes kunt u ons telefonisch bereiken via 0162-32 07 83 of stuur een mail naar info@golfschooldongen.nl.