Maak je keuze! Doe mee!

 

 
 • Golf & BBQ

  Golf & BBQ

  Vanaf dinsdag 1 mei steken we wekelijks om 17.00 uur de BBQ aan en kan iedereen aanschuiven zonder van te voren te reserveren. Wil je voor of na de BBQ een rondje golfen? Dan hebben we voor de greenfee spelers een hele aantrekkelijke aanbieding.

   

  BBQ & 9 holes greenfee voor slechts € 32,50 p.p.

   

   

   

  Natuurlijk kun je ook aanschuiven zonder dat je een rondje golft. Voor € 17,50 eet je heerlijk mee met de BBQ die uit verschillende heerlijke stukken vlees, verschillende salades, brood, sausjes en frietjes bestaat. Wij beloven dat je niet met honger naar huis zal gaan.

  Wil je op het mooiste terras van Dongen genieten van de natuur, een heerlijk drankje en de uitgebreide BBQ? Kom langs en schuif aan.

   

 • Opfris golflessen

  Is het al even geleden dat je meer dan 36 stablefordpunten hebt gehaald wedstrijd?

  Wordt het steeds lastiger om je handicap te spelen, laat staan te verbeteren?

  Is het al weer even geleden dat je een golfles hebt gehad?

  Sta je ook doelloos ballen te slaan op de drivingrange?

  Schrijf je dan nu in voor de opfris golflessen! Gezellig in een groep van 5 golfers ga je iedere week 50 minuten met de golfprofessional aan de slag. Met zijn allen de puntjes op de i zetten en je krijgt handvatten voor het oefenen. Na de les alles laten bezinken tijdens het nuttigen van een heerlijke consumptie op ons zonovergoten terras.

  Als het niet is om je handicap te verlagen, dan wel om je huidige handicap weer een keer te spelen, om vervelende blessures te voorkomen of om in ieder geval weer spelplezier uit je rondje golf te halen.

  Overzicht van de lessen (voorstel):

  • Les 1: Putten (techniek en coursemanagement)
  • Les 2: Chippen (basis techniek en clubkeuze)
  • Les 3: Pitchen (tot 60 mtr. tot de green
  • Les 4: Bunker (verschillende liggingen)
  • Les 5: Swing ijzers en houten

  Kosten voor het programma van 5 golflessen bedragen € 67,50 p.p. inclusief onbeperkt oefenballen tijdens de lessen en 5 consumpties (koffie / thee / fris of normaal biertje). Dit bedrag is op basis van 5 personen.

  Je kan jezelf met een groep van 5 aanmelden. Ook met 4 personen is zijn deze lessen mogelijk. Dan zijn de kosten € 79,00 p.p.

  Voor vragen over deze lessen kun je altijd contact met ons opnemen via info@golfschooldongen.nl of bellen met Robbert 06-50525154.

 • Zomer golfleskaart

  We spelen allemaal met enige regelmaat de baan. We spelen niet allemaal wekelijks, maar als we spelen dan willen we optimaal genieten van de golfsport. Stiekem sluipen er toch altijd wat foutjes in je spel. Je merkt bijvoorbeeld dat je wat kleine foutjes maakt. Je hebt net wat minder controle over de bal, wat slechter balcontact en je hebt daardoor steeds meer herstelslagen nodig.

  Het wordt dus tijd dat de golfprofessional even meekijkt, want waarom ligt de afslag niet altijd op de fairway? Ligt het aan je grip, houding of set-up? Met je ijzers sla je prima ballen, maar met de houten lukt het niet.

  Iedereen is bekend met bovenstaand voorbeeld, maar er zijn nog veel meer voorbeelden en dus verbeterpunten. Voor iedereen!

  Deze zomer boek je 3 golflessen voor € 75,00 p.p.  Zie het als een APK voor je golfspel. Laat alles eens bekijken door de golfprofessional en werk tijdens de zomermaanden aan je spel. Wij weten zeker dat je dan nog een heerlijke nazomer zal hebben.

  Maak een afspraak met je golfprofessional en bepaal samen aan de hand van een nul-meting waar je verbeterpunten liggen en ga hier tijdens de zomermaanden mee aan de slag!! Verschillende spelonderdelen kunnen aan bod komen: swing, pitch, chip, bunker, putten, coursemanagement, etc.

  Zoek een golfmaatje om de kosten te delen en elkaar te motiveren om te gaan trainen. Daag elkaar uit tijdens de trainingen om tot het beste resultaat te komen.

 • Kinderfeestje vieren?

  Is binnenkort je zoon of dochter jarig en wil je een uniek kinderfeestje? Dan is een golfclinic speciaal voor kinderen van 5 tot 15 jaar de perfecte invulling! En het mooiste is....... ervaring is
  niet nodig.

  Kinderfeestje voor de allerkleinste 5 t/m 7 jaar (duur 1 uur) waarbij met SNAG clubs en tennis ballen een circuit met leuke spelletjes en een wedstrijd wordt gespeeld. Plezier staat voorop! 
  Voor €12,50 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na afloop)

  Kinderfeestje vanaf 8 jaar (duur 1 uur) waarin alle slagen met golfclubs en golfballen aan bod komen en afsluiten met een wedstrijdje. € 14,50 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na
  afloop)

  Kinderfeestje op de PAR-3 oefenbaan. Vanaf 8 jaar (duur 1,5 uur) waarbij ze na het oefenen van de slagen een Hole gaan spelen op de PAR-3 oefenbaan en een wedstrijd spelen “beat the pro”. Voor € 20,00 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na afloop).

  Minimaal aantal kinderen is 8 en maximaal 12 kinderen. De golfclinic is onder begeleiding van de golfprofessional. Duur van de clinic bedraagt 1 of 2 uur en is inclusief ontvangst, golfles en afsluiting met frietjes.

  Voor vragen over deze leuke kinderfeestjes kunt u ons telefonisch bereiken via 0162-32 07 83 of stuur een mail naar info@golfschooldongen.nl.